Of eating on his own

When I thought he’s being a fussy eater…

Eating his nasi lemak

Drinking his Dutch Lady 123 Choc milk

He’s actually showing signs of wanting to eat on his own! But the aftermath yang tak tahan tu, macam tornado. Sabar mama, sabar. Kemas jangan tak kemas. Aduhai anakku!

I love you more than you'll ever know

-Pu3-

Advertisements

4 thoughts on “Of eating on his own

  1. yup that’s my key in getting the kids to eat. biar makan sendiri. uzAir been eating on his own since he was 1 year old. the aftermath tu mmg haru. but now they are getting good at it. tak sepah sgt, cume kena observe…once dh kenyang tu they start main. then i trus suruh wash their hands b4 disaster happen

    • Ahaa i pun perasan at one point he will start to play with the food or sibuk nak suap mama & ayah pulak. tu maksudnya dahla kenyang la tu kan?

      wah uzair started early. i ni pemalas nak mengemas tu yg asyik dok suap je dia. but now dia dah tak nak makan even if suap, tapi kalau hulur sudu, laju je makan semangkuk nasi. terpaksa laa mama ni jadi rajin..hehe.

      practice make perfect!

  2. u suka gadget kan…haha ingat tak lapik makan sesame street wawah…i used that one when she started eating on her own. u spread it out then put the baby chair on top, mcm u taruk surat khabar,then lap lap je lepas tu and u can reuse it. Where to buy? Isetan Baby section. We still using it till now..walaupun dah 3 thn hehe adehh je sepah2.

    i pernah baca baby rules@ dining table, they will only sit still ard 5 to 7 mins,then …hehe u know lah. Crucial part..kalau makan luar..makanlah cepat2 the first 7 mins… so at least you can enjoy your 7mins meal :p

    • ingat ingat…cantik tu…tang tu i tak kisah sgt pakai newspaper coz dah makan2 terus lipat2 buang je (hehe..kes mama yang tidak berapa rajin)…

      haaa…kalau makan luar the first 7 mins tu baru nak order/tunggu food…masuk minit ke-8 dia dah sibuk nak keluar dr baby chair…camno tu? *tepuk dahi*.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s