OMG!

Look at what he’s done to the wall!

IY's little "artwork"

After all the training of NOT to touch the wall when he has crayon in his hand and after all the drawing blocks and papers lying around the house…dinding mama jugak nak dijadikan mangsa!

Ayah, does this qualify for a wallpaper?*kelip kelip mata*

-Pu3-

Advertisements

9 thoughts on “OMG!

  1. ilhan, auntie loves ur artwork..ahahahaha…zara awai2 dulu cm tuh gak..pening kepala auntie..now ni dah rasional sket..agagagaga…mama dearie, sabo sabo…treat it like IKEA wallpaper..hahahaha..babe, its normal for those yg ada kids..hahaha..mama ayah kene ready washable paint for ilhan…

    as for me; zara dulu sebaya ilhan dinding…tp now ni tetiba datang mood ntah apa2, kayu katil pun dah ada her artwork…aaaaaaaaaaa…:D

    • Ohooo auntie Nieyza…pls don’t encourage him to more damage!

      IKEA wallpaper? Kalau leh jual design tu kat IKEA then I don’t mind lah…lukis la satu rumah pun..gi lukis umah Tok Man skali pun takpe..opss!! (mati la mama kena potong gaji nanti..erkk!)

      Alamak kayu katil? Tadi baru Jae cite anak dia dh attack sofa. I have to be prepared then. Sofa, katil, any more places I need to know?

      • hahaha..Tok Man (ouchhh! bukan setakat gaji mama kene potong, satu tanjung kene..agagagaga)..

        yer babe…have to be prepared..hahaha…i sofa belum lagi la kene serang, tak tau la najwa plak sok kann…tapi zara —> tiles rumah…abih huhuhuhuhuhuhu

  2. so what did you do? marah or biarkan? i know some parents let it be… encougages creativity and all…

    but i can’t take it laa… tak tahan tgk! i tend to view it more as vandalism… 😉 hahahahaha….

    washable crayons!!!

    • nak marah pun tak jadi. i wasn’t there di tempat kejadian. entah bila dia conteng. tau2 dah ada. but kita panggil dia and asked..”Ilhan apa ni??!”(dengan nada sedikit marah). Dengan selamba he replied “An buat”. Aduhaii…

      yes some say let it be…kalau dinding x kotor tak sah la kan..hmm..so far it’s still bearable for me kot coz dalam bilik. kalau dah sampai ke living room i might go beserk!

      yes washable!! before melarat ke tempat lain.

      haha vandalism..funny to say that to a 2-3 year olds!

      • tapikan… washable crayons pun lyssa kena marah gak kalau kena benda selain kertas (dan seangkatan dgn nya…)… sbb mommy lyssa malas nak mencuci!! hahahahahaha… kesian lyssa!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s