The name

A couple of days ago, we were asking IY what shall we name baby adik? He said “Spongebob Squarepants!”

*mama pengsan!*

-Pu3-

Advertisements

6 thoughts on “The name

  1. haha..cute!…

    anak i pulak bila dah besar nak jadi org..tapi yg boleh bertukar jadi ultraman….masa kat school when everyone recite for doa makan…anak i boleh baca doa..”BERTUKAR”

  2. hahahaha… kelakar!. tgh musim IY suka spongebob ker awak??

    kita pun tgh pikir nama nih… masa lyssa harituu senang jer sbb dah ready since forever… this one still takde idea lagi!

    • not really. dia tak de minat sgt SS tu. but he knows the character. he’s currently into Ice Age CD (gazillion times tgk), Mr Bean, Tom & Jerry.

      kitaorg kalau it’s a girl rasanya dh ada nama (dah standby masa IY time) tapi kalau boy, still dunno..and I hope it’s not another footballer’s name…haha!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s