His current obsession

BEN 10

Siang malam Ben 10. I didn’t even know what or who Ben 10 was at the first place. But I’m learning, dah anak suka, mak nye pun dok tengok sekali. Baru tau yg Ben 10 ada power keluar ikut jam dia pastu boleh tuka rupa jadi macam2 characters. Patut la IY dok  pujuk Gee, “Ayah, nak jam Ben 10….boleh la Ayah, boleh la”. Pastu siap pi bodek Opah & Tok Man mintak jugak jam tu. Haihh, talk about the power membodek of a two year old eh?

Selepas dirisik2, jam yang dia nak tu harga close to RM200…tak payah lah anak oii….dah nak mengalahkan jam Swatch pulak gamaknye. Call us cheapskate parents, but for something that he’ll only fancy temporarily, tak worth la RM200 tu.

Thanks to imitations, Gee found an RM10 Ben 10 watch kat Giant. Oh he’s the most happiest kid in the world. Bersinar2 muka. Siap big hug and kiss Ayah lagi…”Wow Ayah, jam Ben 10!!! Terima kasih Ayah”..ye sangat skrip Geng Bas Sekolah di situ. IY sometimes terikut the way they speak in Astro Ceria’s GBS or Disney’s Waktu Rehat…the perfect BM kinda way.

Used to be Barney, then it’s Upin & Ipin, later was Spiderman, now it’s Ben 10..hmmm….I wonder what’s next?

-Pu3-

 

Advertisements

12 thoughts on “His current obsession

  1. did he have any ultraman collection? the bandai tue? kalo belum….woot woot (if he into it lah!!) sedia duit aje mama……..

    BTW, hakeem n umar tak jadi masuk school IY….malu i kat najua….hopes najua faham!

    hae hanafi

    • Oh ya laa! I almost forgot his Ultraman phase. His 2nd birthday cake was an Ultraman cake. Masa tu dia pelat lagi…Ultraman = Ah Men!

      Yes he did have the collection…berderet patung tu tido sebelah dia.

      Oh tak jadi? Why? Takpe lah..I’m sure she understands.

  2. kita sampai tanya my nephew… hahahaha… citer Ben10 nii caner? kenapa 10 (TEN)? hahahahaha… baru lah faham…. toys Ben10 banyak yang imitation… mmg tak payahlah beli yg memahal kan… main sehari dua lepas tuu campak!

    (lyssa kan all rounder… barbie, princesses, ultraman, power rangers, ben10… sumer suka ;-))

    • Betul..sehari dua je…sampai bawak tido tak bukak2…masuk toilet mandi sampai kena pujuk suruh bukak…”kalau tak nanti basah rosak, BEN 10 takde power dah”…baru dia nak tanggalkan. But that was last week. Today, entah ke mana dah jam tu.

      Haha, Lyssa belasah semua ek? Bagus actually kita pun tak stereotype kan anak2 dgn certain gender toys. I told Gee if IY wants to play with dolls, I would let him. Gee said okay with a question mark face. Haha!

      We’ll see how la nanti when the time comes if IY asks for a Barbie. Ahaks!

  3. hahaha. hi natul!

    you’re lucky babe,, at least its BEN10. My son Adam <– Dora. OMG. He is so in love at the moment, sikit2 Dora tu pandai kan mommy, Adam suke laa Dora tu. Dora cantik. Dora ramai kawan. Dora pandai baca peta. Its either that or Mr. Bean (just because 'mommy ckp tak boleh tgk cerita lawan2 mcm ultraman and power rangers). Am I doing it wrong? lol. I balik malaysia nnt buat damage control sempat lagi tak?

    HAhaha. I hope he moves out of this crush soon! kita tgk. You take care babe,, hope all is going all with the pregnancy! *hugs*

    • That’s cute! Adam’s first love: DORA. Hehe…

      IY pun suka Mr Bean. Siap pandai menari just like Mr Bean does. But so far takde sampai suruh beli2 apa2.

      Whoaa..u restrict their genres as well? Tabik la. I don’t know if would be able to do that. Switch on TV je mmg semua super heros dok berlawan sakan. How la?

      • Now that I am far Adam listen to me more. Maybe coz he misses me. If he wants to watch something different than his nickelodeon cartoon, he will call me and ask whether he can watch it or not. SO i just lay a general rule down for him: Adam, you may watch anything, but NOT cerita lawan2. So he knows and will switch the channel if anything like it is on. But taktaulaa Natul, how long this will stick. TV pressure is strong,and I am not there.WE’ll see. Guess as long as you are there to monitor IY, it should be fine!

      • Cool that the pregnancy is going well!! Salam to Dr. Seri. I doubt she remembers me, but just say an old patient of hers! Take care Natul! 😀 *hugs*

  4. Al, well it’s true when people say absence makes the heart grow fonder. jauh di mata dekat di hati kan.

    insyallah will do so on my next check up next month. who knows, she might remembers you kan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s