New toy

No no no…it’s not’s another Ben 10 for Ilhan. This is  for us!!

Our new dryer

Our last Enviro dryer went kaput months ago and we were depending much on the sun (which is a bit depressing at this time of the year). Penat tau basuh baju pastu basah dek hujan. Balik office kena basuh sekali lagi baju yang sama kena hujan tu. And the cycle continues. Alih2 tunggu weekend basuh baju macam ada anak sepuluh!

For people like us who don’t invest our money on full time maids and their agents, we invest our money on gadgets that make our [maidless] lives easier. Whatever it takes, right?

Review? Kasi saya expert dulu pakai benda alah ni. Baru nak khatam manual.

-Pu3-

Advertisements

2 thoughts on “New toy

    • Nurul, kat ur place lagi la harus wajib ada dryer kan?
      Haa I pun buat cam tu..baju2 kurung gi keje tu lepas siap dry cepat2 terus je gantung kat hanger masuk almari. Siap!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s