Mothercare Sale

Starts today until 26 December 2011.

As usual VIP members dapat extra 10% from 4 – 6 Nov 2011.

Nota kaki: website Mothercare Malaysia dah revamp..at first I thought I typed the wrong url. Rupanya dah upgrade. I love the new layout sebab dia standardized sama macam UK punya..minus the online shopping je.

-Pu3-

Advertisements

4 thoughts on “Mothercare Sale

    • ehh mana ada borong…hik hik hik…

      beberapa helai je for the boys je..i had a list and dengan jayanya, tidak terpesong.

      hampir terpesong la jugak sebab nampak baju utk Z sangat comel tadi, tapi letak balik. hehehe…

    • MC kat KLCC baru pindah to the new wing and it’s bigger than the old lot…tapi rasanya the biggest MC outlet is the one yang Bangsar Shopping Centre..tu lagi heaven kot…hehehe….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s