3 months to go!

Kenduri dah dekat!

It was put on hold for a while. Now it is back on track.

  • Cards – sent for printing. Jenuh mencari map Putrajaya.
  • Baju (ours not the pengantin’s) – Dah pick up from tailor and to be sent to Beadme please for touch ups.
  • VIP Favours – finalized tapi belum beli.
  • Hantaran – done! Will be done by Shajaratul Design. Met her in person today. Such a cheerful young lady.
  • Catering – done!! Finally…pheww!! *lap peluh*. Bukan main lama nak finalize yang ni.
  • Music – done! Found a gamelan group to perform during the kenduri.
  • Hall deco – Considered done. Sebab yang ni I serahkan bulat-bulat to the wedding planner. I hope she’ll do some magic!!
  • Bunga telur girls – done! Thanks to my darling sis and her darling friends!!

Apa lagi yang un-done:

  • Emcee & doa – tak decide lagi siapa.
  • Baju Melayus of the dad, the other bro, the hubby and the boys – belum hantar tailor pun lagi. Sempat kot. Bukan nak beading bagai.
  • Accommodation near Putrajaya for the pengantin and us to berkampung the night before the kenduri – supaya kami tidak lambat. Lesson learned during my wedding – the first guest sampai awal, my parents pun tak sampai hall lagi masa tu. Let’s make sure that won’t happen again!
  • Guest list – ni satu lagi nak kena lap peluh. Susah nye nak finalize tang ni. I paling risau yang ni sebab this is a free flow kenduri. Ya Allah, biarlah cukup makanan semua. Or tolong la tak nak ada bazir apa-apa.
  • Sending out the invites – which relates to item above!

Oh I’m nervous! Kalah pengantin.

-Kakak pengantin-

Advertisements

2 thoughts on “3 months to go!

  1. awat i yang baca entry ni pon sama rasa debaran you nih! heheh…ok use the same list masa wedding you, ada simpan lagi tak? u just amend from there.

    ohh baju beading gan zaza eh…sure molatoplah kakak adik mak pengantin nanti! 🙂

    3 months is not that long indeed! anything nak tolong bagitau tau.

    • oh you rasa debaran i eh? haha!! actually semua on track la..basically when the catering is done..i dah lega dah. coz catering is the heart of the kenduri, harap bunga cantik tapi makan x sedap pun tak best kan?

      a’ah baju anta zaza. i dah booking dia since january. eh takde la meletup mana. u know me lah…tak reti lah nak berbling bling bagai.

      sure if ada apa2 will let you know!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s