Milk Booster

SIL advised me to consume this. Hope it works! Amin.

Habbatus Sauda or black seed with honey

It tastes like honey but smells like minyak. Sesudu besar sehari. Telan saja lah demi anak tercinta!

-Pu3-

Advertisements

4 thoughts on “Milk Booster

  1. i slalu mkn yg pil baraka habatusauda tu.. tp kan nak cite skit ari tu i mkn keawtiau sup yg ade lobak putih tu pastu i mkn macaroni cheese malam then ade la minum 2 gelas soya. esok bgn2 tadaaaa bocor. perghhh gile lama x merasa camtu i rase dah berbulan2 kot since merasa bocor2 ni hihih.
    i think kalo kte combine2 byk milk booster pun ok lg tmbh susu.

    • I saw the pill gak tapi hati ni tergerak nak beli yang madu. Nasib baik the taste not bad. Cuma the smell je la macam makan minyak urut.

      Yes I pun try makan segala jugak. Minum susu, makan tempe, makan segala benda milk booster. So far takde la bocor lagi tapi I feel heavy. Suka!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s