Z’s first haircut

Adik beraya dengan rambut baru!

I have been wanting to cut his hair sebab dah panjang ber ekor dah..I think if I put a hair clip, people will start thinking I have a girl. Dah la memang ramai ingat dia girl! Even when he’s wearing a baju melayu teluk belanga pun orang ingat dia pakai baju kurung (tak perasan dia pakai seluar).

Went to the mamak barber semalam. 15 minutes and 5 ringgit later….

Z was such a good boy duduk atas ayah. Senang mamak buat kerja

Abang on the other hand was getting bored waiting

My new Raya hairdo

-Pu3-

Advertisements

4 thoughts on “Z’s first haircut

    • Surprising la jugak. Kita pun mula dok risau dia nangis or tak nak dok diam. Tapi dia ok je. Ada la jugak moment dia pandang je mamak tu ayah kena hold his head. Tapi mamak tu buat keje cepat…zap zap dah siap. Kalau lama sangat maybe dia akan nangis kot.

      Try la bawak Zayn balik raya nanti. Who knows dengan orang dia ok. Sometimes dengan kita mommy daddy je dia ngada! Haha!

  1. Oh so cute!

    Seriously, ppl can be blur la, thats the truth. Ilan pakai baju that says 100% boy pun they still ask, perempuan ke ni? Oh geez come on!

    • Sorang neighbour I dengan confident nye “waahh best la you one boy one girl already..sepasang dah”.

      On a bright side, sometimes come to think of it..Z is living up to his name kot “yang cantik”. Haha!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s