Balik kampung

What’s your Raya plan this year?

As for us, we will heading up north on 2nd Raya. First Raya will be here with my family (my turn tahun ni..yippee!). Then after Zohor to my in-laws. Takde beza pun kan, hari pertama pun pegi both rumah jugak! LOL. Dua dua orang KL.

We are anticipating a rough ride balik kampung. No, not the traffic jam. It’s Z and his love-hate relationship with the carseat! Argh! I tell you, oh my God, he could scream for hours! Kena buckle is like a torture to him. Macam kena dera. Bila dia good mood tu ok la jugak, but most of the time, bawling it is. When Gee’s driving, sometimes I give in jugak angkat dia out of the seat (to the father’s dismay). Tapi he’s much more lasak then. Lenguh tangan kedut baju tau!

My morning rides are usually not that bad sebab he will cry for a good 10 minutes or so and falls asleep. Balik kerja pun sama, coz dia dah dapat susu, he will be sleepy. I found the trick that he’s only okay when he’s sleepy. So our balik kampung schedule will be around his sleeping time la nampaknye. Or else, be prepared for many many pit stops and screaming toddler. Fun eyh?

Praying for a smooth and safe journey. Amin. Wish us luck!

Selamat Hari Raya everyone!

-Pu3-

Advertisements

4 thoughts on “Balik kampung

  1. baca boleh..sila jangan ikut … i dengar cerita dr neighbour. kawan dia kasi ubat batuk sbb anak dia mmg sgt hyper…..so all the way ke kedah anak dia tido. …. kejam je bunyi nye tapi siapa kita nak judge.

    Macam my husband plak mmg suka drive midnight malam bebuta. So the kids mmg tidolah. tapi kena pastikan sang suami mendapat rehat dan tidur yang secukupnya di siang hari. I pulak akan pastikan tidak tidur untuk teman dia driving…kasi picit tengkuk..kasi jajan… layan nyanyi (buka lagu rock kapak sbb senang sikit nak beradu suara.. lagu baru sekrg tak reti nak nyanyi)…layan borak…layan gossip… apa sajalah kasi dia tak ngantuk.

    • Oh my! that’s cruel okehh kasi anak ubat batuk. easy way out namanye tu. yeah sapa kita nak judge, anak orang kan.

      Kitaorg jenis suka gerak awal pagi. I don’t like night driving. Seram. Haha!

  2. ohmygod! ilan is exactly like that too!! i’ve pretty much given up if i’m sitting beside him, i’d take him out of the seat and nurse him. when in the car dia macam nak nurse ALL the time. weird weird weird. and annoying. so unsafe too. what to do what to do. 😦

    • Yes! Dia nak BF je all the way! Not because he’s hungry but just to pacify. Padahal I dah susukan siap2 b4 naik kereta dah.

      Tu yang si ayah tak suka tu…sangat dangerous kalau emergency brake…aduhh!! Nauzubillah!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s