Soccer school

Hubby dari dulu berangan nak enrol his boys into soccer school. Setinggi langit impian dia nak anak2 pandai main bola and jadi star. Haaa…sampai ke situ mimpi.

But seriously, IY memang suka main football. And I always scold him for playing ball in the house. Pastu si adik pun excited nak kejar bola sama pulak tu. Si abang treat adik macam peers sebaya. Aduhh dia tolak2 tackle2 nye adik tu. Adik tu baru je dapat lesen L. Kena tiup angin pun dah tergolek dah. Mana la maknye tak menyinga! Tapi kesian jugak dia, bola tu selalu je kena time out (haha! bola kena timeout bukan IY). Terfikir a soccer school might not be a bad idea afterall. A place where he could channel all his energy and gian main bola. Also to mingle with new friends with the same interest.

I’m thinking a once a week training session for an hour or so. Anybody got any idea where? Share with me if you have the same experience or the same angan2 as my hubs! :=)

-Pu3-

Advertisements

4 thoughts on “Soccer school

  1. kalau kat UK adalah dulu my bro join but kena at least masuk tadika…hmm why not create a playgroup…every weekend gather all the kids yg sebaya and appoint 2 daddies to coach on volunteer basis…mommies can socialize hahaharrr, tiang goal bola u dah ada, kids con pun i ada…bola sure ada…venue? open space park…heheh BUT I forgot the fact I have a girl la…hahah Aqib too small too join! LOL!

    • Eh good idea gak tu. Rasanya kalau buat announcement kat FB or blog maybe boleh dapat sambutan tu. It’s like a playdate but for boys.

      Mommies jadi tukang buat air and snacks lerr..adik2 baby boleh practise Lesen P kat tepi padang dulu. LOL!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s