Splurge!

When other people menabung for their next handbag, I menabung for this!

Tadaa!!!

Limited Edition Canon EOS 1100D (Red) a.k.a Camera Yuna (that’s what I’ve been calling it)

Whoaaa! I guess this is my biggest splurge of 2012.

-Pu3-

Advertisements

5 thoughts on “Splurge!

  1. salam put3,
    wow menabung untuk DSLR rupanya. bagus la.. tapi nak share skit pengalaman guna DSLR + anak kecik..
    DSLR = saiz besar + berat + nak boh dlm beg dia lg..

    bila ada anak kecik yg kena dukung (macam babay linda) wuwu.. amatlah payah nak snap gambar. kejap pak dia dukung, linda snap. pastu pas kat Linda dukung, pak dia snap. hardwork sikit la..

    kalau ada on action scene slalu je xsempat nak snap & akan kuar dialog ni..
    ” B.. cepat2 snap gambar xxxxxx tu” dengan kalam kabut (kuarkan kamera dr beg) baru nak snap dah xsempat…

    “ala…. (nada kecewa..)
    hehe.. saja nak share..

    • Hi Linda…

      Thank you so much for the “warning”. I need that. Tapi dah boleh agak2 gak the disadvantages of having a bulky camera. This Yuna tak se bulky the rest of the DSLR’s yang utk pro tu. They say Yuna ni sesuai for the beginners like me. Just point and shoot.

      I dah tuka the camera bag to a smaller one. We’ll see la how I survive later with this camera (in terms of managing the bulky-ness).

      Thanks darling!

  2. Woohooooo! Apa salahnya! I’m saving up for a dslr too! (haritu dah splurge on new laptop sbb old one separuh kiok…hehehee terpaksa la dslr ni tnggu tahun dpn!) cant wait to see ur dslr pics la!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s