Pet

Hubby wants to buy turtles for the boys.

He has been talking about the idea for weeks now and I think it is just a matter of time dia bawak balik the pets.

Me, on the other hand do not like the idea. Euwww! The thought of the slimy turtles pun dah meremang bulu roma tau!

IY is very much excited about the it. He’s already thinking of names. Z tak paham benda lagi. But I have a feeling he will be as excited.

Uwwaa! Mommy takde geng la. Nobody on my side. Help!

-Pu3-

Advertisements

2 thoughts on “Pet

  1. PUT3,
    Kura-kura paling senang jaga. don’t worry. macam tanam kangkung je. campak batang 3 4 minggu lagi dah jadi ladang (depends campak kat mana).hehe..

    My BIL jumpa kura-kura atas jalan masa nak pergi meminang I dulu, dia bawak balik, campak dalam kolam ikan dia. (kolam yg terbiar tau). Sampai sekarang hidup sihat walafiat. dia makan lumut & sisa makanan ikan. nampaknya macam happy sbb dah pandai kenal orang. Bila tuan (my BIL) datang dia akan jenguk kepala.

    Don’t worry ok.. U jangan la pegang. Suh je your boys pegang. Janji, dah bawak keluar main, kena letak balik dalam bekas dia lepas tu.

    hehe.. nanti upload gambar kekura tu ye..

    p/s: I pun takut kura-kura. corak bawah badan dia terlalu menakutkan. (boleh pulak?)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s